Dagbesteding, een dag om naar uit te kijken

Oók voor niet-bewoners

Knutselen. Ansichtkaarten maken. Spelletjes doen. Bewegen. Zingen. Het zijn zomaar wat ingrediënten van de dagbesteding die wij op woensdag en vrijdag organiseren. We doen dit voor onze eigen bewoners, maar óók voor uw ouders wanneer die nog wel zelfstandig kunnen wonen, maar nog maar weinig de deur uit komen. Een gediplomeerde activiteitenbegeleider geeft de dagbesteding inhoud en vorm. We beginnen om 9.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Tussen de middag kan iedereen mee-eten in Huize Spoorzicht. Dat hoeft niet. Deelnemers die nog zelfstandig wonen, kunnen er ook voor kiezen om lekker even naar huis te gaan voor bijvoorbeeld een middagdutje. Iedereen is vrij om tussen 9.30 en 15.30 uur de eigen tijden te kiezen.

Om naar uit te kijken

De dagbesteding doorbreekt op een aangename manier het alledaagse patroon van de deelnemers. Zij zijn ontspannen met hun handen bezig. Zij ontmoeten andere ouderen. Zij kunnen gezamenlijk de lunch gebruiken. Zo is voor velen de dagbesteding bij Huize Spoorzicht een dag geworden om naar uit te kijken.

Kennismakingsbezoek

Wilt u meer weten, neem dan contact op met de heer Van Dijk: 06 – 517 37 349. Hij is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. U hoort van hem veel meer over de verschillende activiteiten, het vervoer van en naar Huize Spoorzicht en de kosten. Wilt u gewoon een keer komen kijken? U bent hartelijk welkom voor een kennismakingsbezoek!