Huize Spoorzicht: Indeling en Huisregels

Een vertrouwde, warme en huiselijke omgeving. Dat willen wij onze bewoners graag bieden. Met dat streven voor ogen hebben wij Huize Spoorzicht ingedeeld en onze huisregels opgesteld.

Indeling

Zit-slaapkamers

Op de twee verdiepingen van ons woonzorgcentrum vindt u veertien zit-slaapkamers. Eén daarvan kan worden ingericht voor een echtpaar. Omdat wij willen dat iedereen zich bij ons thuis moet kunnen voelen, hebben wij de zit-slaapkamers een frisse, neutrale en huiselijke uitstraling gegeven. De zit-slaapkamers zijn voorzien van een bed, kastruimte en een wastafel. Verder is er ruimte om de kamer geheel naar eigen inzicht in te richten met de spulletjes die uw ouder(s) een vertrouwd gevoel geven. De kamers hebben een telefoon- en internetaansluiting. Deze laatste wordt gebruikt voor de kerktelefoon.

Huiskamer en open keuken

Alle bewoners kunnen gebruikmaken van de gezellig ingerichte, ruime huiskamer inclusief eethoek op de begane grond. Daar kunnen zij samen de maaltijd gebruiken. Daar vinden ook veel gezamenlijke activiteiten plaats. Wanneer we in de huiskamer samen zingen, begeleiden we dat op het orgel. Op de begane grond bevindt zich ook de open keuken, van alle gemakken voorzien. Bewoners kunnen hier helpen met het klaarmaken van de maaltijden.

Rolstoelvriendelijk

Het hele huis is rolstoelvriendelijk. Er is een lift aanwezig. Deze brengt uw ouder(s) zonder problemen naar de eerste verdieping.

Verhuur

Zoekt u een vertrouwde locatie om een verjaardag te vieren met familie, vrienden en kennissen. Hebt u binnenkort een jubileum te vieren? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden en prijzen voor de verhuur van ‘t Achterhuis. Het is bij uitstek geschikt voor bovenstaande gelegenheden. Het naastgelegen erf biedt ruime parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op.

CONTACT

Huisregels

Met onze huisregels willen we bereiken dat de warme, vertrouwde en huiselijke sfeer binnen Huize Spoorzicht bewaard blijft. De huisregels zijn in lijn met onze identiteit, visie en doelstellingen.

  • De zondag zien we als een rustdag. Deze dag onderscheidt zich van de andere zes dagen voor onze bewoners en onze verzorgenden.
  • Tenzij het noodzakelijk is, ontvangen de bewoners daarom op zondag geen bezoek. Onze verzorgenden willen iedereen graag gastvrijheid betonen. Maar wanneer iedere bewoner op zondag bezoek ontvangt, beïnvloedt dit het elementaire karakter van de rustdag.
  • We laten op zondag de werkzaamheden na die niet dringend gedaan hoeven te worden.
  • We stellen alle bewoners en zoveel mogelijk ook de verzorgenden in staat om op zondag de kerkdiensten te volgen. Daarvoor gebruiken we de internet- en kerktelefoonaansluiting.
  • We zijn terughoudend in het gebruik van moderne media als dvd, radio en internet. We gaan onverantwoord gebruik van deze media tegen. Televisie staan wij niet toe.
  • Rondom de christelijke feestdagen streven we naar soberheid.

Wij brengen onze potentiële bewoners zowel schriftelijk als mondeling op de hoogte van onze huisregels, voordat een eventueel zorgverleningstraject wordt gestart. Wij vragen hun of zij deze huisregels willen onderschrijven.