Werken in Huize Spoorzicht

Echt aandacht voor bewoners

In Huize Spoorzicht besteden we als professionals nog echt aandacht aan onze bewoners. Natuurlijk ervaren ook wij de krapte op de arbeidsmarkt. Maar we doen er alles aan om onze bewoners daarvan niet de dupe te laten worden.

Open sollicitatie

Wil jij óók op die manier graag je professie van verplegende of verzorgende uitvoeren? Schrijf ons dan zeker een open sollicitatiebrief. Ook wanneer wij op dat moment geen plaats in ons team hebben, nemen we je adresgegevens en brief graag op in ons bestand. Wij verwachten van ieder nieuw teamlid dat hij of zij onze identiteit, visie, zorginvulling en doelstellingen en huisregels kan onderschrijven.

Verpleegkundige (aantal uren bespreekbaar)

Kom jij ons team versterken in deze uitdagende functie als Helpende/Verzorgende:

Wat houdt de functie in

De verpleegkundige die bij ons komt werken is bekwaam om een team sturing te geven op zorginhoudelijk niveau. Met vragen op dit gebied kunnen zowel het team als bewoners en naasten bij de verpleegkundige terecht. Ook contacten met extramurale medewerkers zal via de verpleegkundige verlopen. Dit zijn bijvoorbeeld contacten met de huisarts, apotheek en andere disciplines.

Functie eisen

– Coördineren en verlenen van verpleegkundige zorg en persoonlijke verzorging
– Aansturen van het team op zorginhoudelijk niveau
– Aanspreekpunt zorginhoudelijk niveau
– Praktijkopleider voor leerlingen en stagiaires

Bedrijfsprofiel

Huize Spoorzicht is een kleinschalig woonzorgcentrum, met liefde en aandacht gedreven vanuit een reformatorische identiteit. In het landelijke buitengebied van Achterberg, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, kunnen ouderen bij ons wonen in een vertrouwde, warme en huiselijke omgeving. Liefdevolle zorg en respect voor het leven staan daarbij centraal.

We richten ons in onze zorgverlening op ouderen. Op mensen met fysieke, mentale of cognitieve beperkingen. Maar ook op ouderen die nog zelfstandig zijn en die om welke reden dan ook niet meer in eigen huis kunnen blijven wonen. Zij zijn bij ons van harte welkom. In onze particulier woonzorgcentrum is ruimte voor maximaal veertien bewoners.

Solliciteren

Heb jij een warm hart voor zorgverlening? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@huizespoorzicht.nl.
Wil je meer weten? Bel dan met de heer B. van Dijk op 06 – 51 73 73 49.